JEAN DARK HONEY PIE


e. Such Chelines Red Dream
u. Such Nuch Dkuch Norduch NV-02 NV-03 NordV-06 Sorita´s Nora Olympic Swimmer

 

* Ögonlyst UA

* Patella UA


* BIR-Valp Granada Nat A. Garach Domech 2006-02-18
* BIR-Valp Granada Int. N. Stafberg 2006-02-19
* BIM-Unghund i Spanien, Talavera De La Reina 2006

* R-CERT och R-CACIB Int Alicante 2006-12-10

* R-CERT Granada M. Ramirez 2007-02-18

* CK, Gotland INT 2008-08-31. Domare: Thord Byström

 

Honey

 

Vår mjuka goa tjej som älskar alla. Från första dagen har svansen gått som en propeller och det är knappt den är stilla när hon sover. J

 

Från första stund har Honey varit en fantastiskt lätt hund att ha. Redan från början följde hon med mig på allt, och eftersom jag tror mycket på miljöträning, så fick hon hänga med på det mesta. Otaliga är de caféer som Honey besökt, liggandes i mitt knä och tittat på folklivet runt omkring medan jag i lugn och ro läst en bok och druckit mitt te. Att sitta i knä och mysa det är lycka för Honey.

 

 

Många, många har tagit Honey till sitt hjärta, det går helt enkelt inte att låta bli att älska en så otroligt mysig hund som henne. Honey och vår Bonnie har samma mamma (se Sorita's Nora Olympic Swimmer i dvärgpinschergalleriet på kennel Jean Dark), men de är ganska olika till sitt sätt att vara. Honey är mer en ”Ferdinand” som gärna ligger hemma under filten eller i någons knä, istället för att flyga fram i livet som Bonnie.

 

Att ha en propeller där bak kan ibland vara till nackdel! I alla fall när det är utställningsdags!  Fler än en domare har skrattat gott åt henne när hon ska gå fint och visa upp sig, hela Honey viftar! Trots detta har hon redan nu efter några få utställningar samlat på sig goda omdömen, och i framtiden är det tänkt att Honey ska bli mamma. Många av dem som träffat Honey önskar sig en valp efter henne och förhoppningsvis blir hennes avkommor precis lika goa och fina som sin mamma.

 

 

 

 

 

Chelines Red Dream

Hotpinsch Double Check

Hotpinsch On Line

Hotpinsch On The Moon

Theneican's Noble Princess

Theneican's If I Could Talk

Theneican's Farah Diba

Sorita's Nora Olympic Swimmer

Nezlan's Ruff Cut

Sanbrook Silk Electric

Dawnaquinn Wildangel At Nezlan

Sorita's Bahama Girl In Red

Desperado's Power Zach V Sorita

Quatita's Djakita