Kennel Bonzip nyheter

Nyheter 2011

Nyheter 2010

Nyheter 2009

Nyheter 2008

Tidigare nyheter här

 

 

12 Januari 

 

HURRA !
 
Dollar prel kollad patella med resultat UA !!!
 
När vi besökte veterinär för att rabiesvaccinera Dollar så kunde jag inte låta bli att be honom undersöka hennes knän samtidigt.
 
Dollar är en otroligt trevlig o välbalanserad ung tik som vi sätter stort värde på. Många var de som sökte upp oss när vi var i Göteborg o hade frågor om henne då de gillade hennes trevliga uppträdande och tilltalande yttre. Redan nu finns det intressenter som vill stå med på väntelista för en valp efter henne! Detta är inte något man är bortskämd med under rådande tider, dock dröjer det innan det är dags för Dollar att ikläda sig mammarollen.
 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

5 Januari
 
BIM VALP... EXPERIENCE DOLLAR ON MY PILLOW !!! HP x 2
 
MY DOG i Göteborg är för oss en återkommande trevlig utställningstilldragelse.
 
Många trevliga möten med nya o gamla vänner o bekantskaper hör till. Runt ringarna är det en gemytlig o trevlig stämning där vi alla, så långt jag känner till, uppträder med god kamratskap o sportmanship precis som det ska vara.
 
Dagarna bjöd på för vår del nöjsamma resultat med EXCellent båda dagarna för Bellie med efterföljande placeringar i klassen.

 

BIR O BIM valp MY DOG Göteborg
Tangetoppen´s Jedi Luke Skywalker med matte Marte Inderhaug
Experience Dollar On My Pillow med uppfödare Veronica Norgren.

 
Vår lilla svarta pingla Dollar fick HP båda dagarna med mycket fina lovord på kritiklapparna.
 
Dag två med BIM resultat, vilket fick avsluta hennes tid i valpringarna. Nu väntar större uppgifter när hon går vidare till juniorklass.
 
Vi är fantastiskt nöjda med Dollar och är tacksamma att Veronica på Kennel Experience lät oss införliva den här lilla Guldklimpen i vår kennel o ser med spänd förväntan fram emot hennes vidare utveckling.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2012

Årets första uppdatering blir ett axplock från förra årets händelser.

I mars 2011 står att läsa - Sommar=Valp?

Visst blev det så :-)

Lagom till vår semester kunde vi med glädje välkomna Experience Dollar On My Pillow till familjen. En ljuvlig liten svart tikvalp som med stort självförtroende omedelbart fann sig väl till rätta i flocken som om hon alltid tillhört den.

Under sommaren visade Lina sin fina Bonzip Dezibell på ett flertal Internationella och Nationella SKK utställningar med för det mesta strålande resultat.

Vi ser nu fram emot kommande säsong där nu "Bellie" nått åldern för att tävla i unghundsklass. Vi önskar Lina o Bellie Lycka Till med den uppgiften.

Lilla Dollar har varit ute o visat framtassarna ett fåtal gånger i valpklass o lämnar dem med flaggan i topp efter ha blivit BIR valp på SSPK´s stora utställning samt även BIR valp på Boxerklubbens årliga valputs för samtliga raser. Nu återstår endast en valputställning för henne och det blir på MY DOG i Göteborg.